Interesse om ook onze club open te houden en deel uit te maken van ons TopTappersTeam? Neem dan asap contact op!Openingsuren jeugdcafé

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
16.00 - 22.00
16.00 - 22.00
16.00 - 01.00
16.00 - 01.00
16.00 - 22.00

Interesse om ook onze club open te houden en deel uit te maken van ons TopTappersTeam? Neem dan asap contact op!Openingsuren jeugdcafé

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
16.00 - 22.00
16.00 - 22.00
16.00 - 01.00
16.00 - 01.00
16.00 - 22.00

Nieuws

Ku(n)stkabine 10-15 aug 201910/08/2019

CURB, het artistiek project van Jeugdclub 't Verzet, organiseert voor het vijfde jaar op rij, de artistieke happening Ku(n)stkabine op verschillende Knokke-Heistse stranden. CURB geeft jonge kunstenaars 'the floor' of liever de cabine om te creëren, te experimenteren en te exposeren. De vier locaties zijn Strand Bar d'0 ( Knokke-Rubensplein ), Blue Buddha Beach (Duinbergen),  Anemos...

Lees meer

Zaalkalender

Jeugdclub 't Verzet
Andere
Filles 'd'aujourd'huiGratis ladies pop-up event
8 maart 201514u00
Zaal

Op Zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag! Ook Jeugdclub ’t Verzet wil de vrouwelijke samenhorigheid versterken en organiseert een gratis ladies pop-up event in de zaal van 't Verzet. Tussen 14u00 en 19u00 kan je zomaar even binnenwandelen tussen de verschillende originele standjes. Filles d'aujourd'hui richt zich op vrouwen, meisjes, moeders en iedereen die zin heeft in een gezellig zondagmiddag. Volgende leuke concepten hebben wij voor jou in petto:

BRIEKOBELLO biedt je alles wat kids vandaag nodig hebben om hip voor de dag te komen. Aan deze stand vind je persoonlijke handige cadeautjes, hebbedingen en gadgets. Meer info ophttp://www.briekobello.be/ 

BAGATELLE is al 24 jaar een begrip in Knokke-Heist als de speciaalzaak in lingerie en badmode. Martine en Linda kunnen jou met hun ervaring en professionalisme helpen om het perfecte setje te vinden. 

Het standje van TO BE brengt betaalbare, creatieve mode naar Italiaans en Frans design, unieke stuks die precies doen wat je ervan verwacht: jou in de spotlights zetten! Je vindt er ook toffe accessoires met een hoek af. 

Fi Giraf verrast je met haar vrolijke zelfgehaakte mutsen voor jong en oud. Je vindt ze in alle mogelijke kleuren en motieven. 

Jewels By Ine zegt het allemaal. Ine’s grootste hobby is juwelen maken en ontwerpen. Bekijk zeker haar blog eens: http://jewelsbyine.blogspot.be/ 

SomeFiddelingOnTheKitchenTable is een concept van Anneke. Anneke is geïnteresseerd in alles waar papier bij komt kijken: stempelen, kaartjes maken, boekbinden, dozen maken... Haar standje zal je dan ook verrassen met de meest originele wenskaartjes. 

Pattissier en kunstenaar David Maertens combineert zijn passie voor chocolade met die voor kunst, tijdens Filles d'aujourd'hui kan je zelf eens uitproberen hoe je met chocolade in spuitzakjes de mooiste kunstwerkjes kan maken!

Be Charmed Beauty presenteert schoonheidsproducten van Phyto 5. Phyto 5 staat voor er goed uitzien én je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. 

Fifty Shades Of Pink is een standje waar je terecht kan voor pikante weetjes en interessante info over Seksualiteit en Intimiteit!

Dit en nog veel meer vind je op zondag 8 maart op Filles d’ aujourd’hui!

Praktische informatie:

- Zondag 8 maart vanaf 14u00
- Breng genoeg cash mee, wij hebben GEEN BANCONTACT. 
- Feestzaal ’t Verzet, Duinenwater 45 
- Toegang tot standendorp is GRATIS

Gratis toegang
Terug
ZAAL 'T VERZET in 360°
Volledige grootte
Word lid
Word lid
© Jeugdclub 't Verzet 2019 | Sitemap