Interesse om ook onze club open te houden en deel uit te maken van ons TopTappersTeam? Neem dan asap contact op!Openingsuren jeugdcafé

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
16.00 - 22.00
16.00 - 22.00
16.00 - 01.00
16.00 - 01.00
16.00 - 22.00

Nieuws

Van de pot met Jeugdclub ’t Verzet!27/12/2017

Je hebt ze misschien al zien hangen op het toilet in je favoriete café of in een openbaar gebouw in Knokke-Heist, de affiches van Jeugdclub ’t Verzet met het opschrift...

Lees meer

Zaalkalender

Jeugdclub 't Verzet
Andere
ZATERDAG 7 APRIL 2018

DESIGN YOUR OWN VANs | 14:00 > 17:00

Een paar witte VANs in jouw maat en je maakt er jouw kleurrijke personalized shoes van. Nadat je een design hebt uitgetekend op papier, probeer je de techniek op een oud paar lichtgekleurde schoenen die je zelf meebrengt. Eenmaal geoefend, schakel je over naar jouw nieuwe witte VANs. Met textielverf, balpennen, stiften, enz. onder begeleiding pimp je de VANs tot jouw unieke schoenen.

< € 35 inclusief schoenen >

@ Jeugdclub ' t Verzet

Vooraf inschrijven via deze link ten laatste op 23 maart 

Het gaat om the VANS authentic true white, winkelwaarde € 65.

Breng zelf een paar lichtgekleurde oude schoenen mee om te oefenen.

MEER INFO OVER (CU)RBAN FESTIVAL 2018

Een weekend vol hot urban stuff op de site van Duinenwater.

(C)Urban Festival is een festival waar het ‘doen’ centraal staat!

Zotte demo's, leuke ateliers om te doen, stunts om je nagels af te bijten, feestje om u tegen te zeggen en gezellige plekjes om rond te hangen. Yep, dat is het allemaal.

Het hele weekend kan je skaten, bladen en steppen.

 Tijdens de spannende contests op zondag wordt er gestreden om de titel en vallen er leuke prijzen te winnen.

Laat je creatieve ziel de vrije loop tijdens het atelier 'Design Your Vans' en ga naar huis met jouw gepersonaliseerde Vans.

Meer info &Inschrijven binnenkort online

En het feestje? Op zaterdagavond gaan we door ons dak tijdens Hoodie Night.
Opzwepende hiphop en zwoele soul, koude pintjes, skaten in de grote zaal, alle ingrediënten voor een top avond in de jeugdclub en ...je komt er gratis in. 

Het belooft een topeditie te worden, hou onze facebook pagina in de gaten.

DIT WAS (C)URBAN FESTIVAL 2017
BRIHANG EN GRAFGRAVERS | 20:00

BRIHANG geeft voor de eerste maal een zaalshow in zijn thuisstad op 7 april 2017 in Jeugdclub ’t Verzet. Het collectief Grafgravers is de support. We krijgen BRIHANG te zien, horen en voelen. Sinds hij in 2014 gekroond werd tot winnaar van De Nieuwe Lichting nam zijn carrière een steile klim. Hij was te zien op de grootste zomerfestivals, stond in de meest prestigieuze poptempels van ons land en is een graag geziene gast op Studio Brussel. 'zolangmogelijk' is de titel van z'n debuutalbum dat eind 2016 uitkwam, en het is niet minder dan sensationeel te noemen. In De Morgen, De Standaard en Focus Knack kreeg het album maar liefst vier sterren! Voorheen kon je al proeven van de EP's, 'Alles over geven' (2012) en 'Periode Jalisco' (2013).

De West-vlaamse rapcrew GRAFGRAVERS vinden hun roots in verschillende steden, dorpen en gehuchten doorheen het grauwe West-Vlaanderen. Exact vier jaar na de ‘Woedn’t Echt’ EP, bewijzen de rebelse jongens met hun eerste album dat ze volwassen mannen zijn geworden. De lat ligt hoog voor rappers Samoerai, RobinOed, Connard, Vorre en Que. Met een arsenaal aan dope beats van Jack Terrer en DJ Grazzhoppa leveren de Grafgravers met hun debuutalbum ‘Vo De Liefhebber' een pareltje af binnen de Vlaamse hiphop scène.

Tickets online te verkrijgen of bij: Sam (Heist), 't Verzet (Knokke), Jann Ric (Knokke), All4Skate (Knokke), skateshop 911 (Brugge), Daily Grind (B'berge).

< VVK € 8 - ADD € 12 - leden: gratis drankje ADD  >

@ zaal 't Verzet

BIG AIRBAG - SLACKLINE | 14:00 > 19:00

Vanaf 14:00 kan je een sprong wagen op de Big Airbag, een gigantisch luchtkussen waarin je veilig kunt landen na een salto of een tricky stunt. Voor skaters, bmx'ers, enz. is er een quarter pipe en schans die voor de nodige snelheid en hoogte zorgen.

Op de parking van Duinenwater kan je ook kennis maken met “slacklinen”. Slacklinen is het balanceren op een strak gespannen band dat veert. Het is een combinatie van koorddansen en trampoline.

< gratis >

@ parking Duinenwater

MAKE YOUR OWN LONGBOARD | 14:00 > 18:00

Shape, cut & design en ga op het einde van de dag met jouw board naar huis.

Je krijgt uitleg over de soorten longboards die er bestaan en een demonstratie hoe je multiplex verlijmt en perst tot een longboard. Iedere deelnemer kiest en tekent de vorm van zijn eigen longboard uit. Deze vorm zaag je uit en vervolgens schuur je de randen op. Nog de gaatjes boren voor de trucks en je board is af. Je kan ook nog langsgaan bij het atelier PIMP YOUR DECK om er een cool design op te plaatsen.

< € 40 inclusief board >

@ Jeugdcafé 't Verzet

Vooraf inschrijven via deze link.

PIMP YOUR DECK | 14:00 > 18:00

Wil je graag een unieke skate- of longboard? We pimpen het met coole designs. Een street artist helpt je met graffiti, sjablonen, stickers, tape, verf, enz. Kom gewoon langs aan onze werkbank tussen 14u en 18u en je kan beginnen.

< gratis >

@ Jeugdclub ’t Verzet

DEMO’s | 18:00 > 20:00

"Time to steel the show"  Nu is het tijd voor de pro's.  Skaters, bladers, street- en breakdancers geven een showtje. Deejays zorgen voor de muziek.

@ zaal ’t Verzet - parking Duinenwater

PUNK NIGHT | 20:00

De Weidetulpjes en Charlie bit my finger

Niet enkel urban music is sterk verwant met de skatecultuur, ook skate punk was vooral in de jaren '90 populair onder de skaters en daarbuiten. Denk maar aan de band The Offspring. We krijgen twee bands op bezoek tijdens onze punk night. "Charlie bit my finger” en “ De weidetulpjes”. De Weidetulpjes is een Heideroosjes Tribute Band uit Zeeuws-Vlaanderen. De vijfdelige party punkrock van Charlie Bit My Finger blaast dan weer iedereen omver met melodieuze riffs, straight-forward drums en clean vocals. We verwachten je vanaf 21:00, toegang is helemaal gratis!

< gratis >

@ Jeugdcafé ’t Verzet

ZONDAG 9 APRIL

FREE SKATING | 12:00 > 18:00

Je kan vrij skaten in het speciaal ingericht skatedorp aan Jeugdclub ’t Verzet. Tussen 14u en 17u wordt er ruimte gemaakt voor de skatecontest.

@ Jeugdclub ‘t Verzet

BIG AIRBAG - SLACKLINE | 12:00 > 19:00

Vanaf 12:00 kan je een sprong wagen op de Big Airbag, een gigantisch luchtkussen waarin je veilig kunt landen na een salto of een tricky stunt. Voor skaters, bmx'ers, enz. is er een quarter pipe en schans die voor de nodige snelheid en hoogte zorgen.

Op de parking van Duinenwater kan je ook kennis maken met “slacklinen”. Slacklinen is het balanceren op een strak gespannen band dat veert. Het is een combinatie van koorddansen en trampoline.

< gratis >

@ parking Duinenwater

SKATECONTEST | 14:00 > 18:00


Om 14u verzamelen we met z'n allen voor een Skate Jam.  Al wie wil deelnemen aan de contest doet mee. Zo heeft de jury de tijd om te kijken "wie we in huis hebben".

Om 15:00 beginnen we de contest voor de ‘starters’. Je krijgt punten van de jury op elke uitgevoerde trick. Om 16:00 nemen de pro's over.

De pricegiving is voorzien om 17:00 met mooie prijzen van o.a. All 4 Skate, Roelandt Time Fashion en Jann Ric.

De winnaars zijn echte 'geluksvogels'; die mogen mee met een paramotor voor een tochtje boven Knokke-Heist ( bij slecht weer uitstel naar andere datum).

< gratis >

@ zaal ’t Verzet

VIRTUAL GRAFFITI - LoVID | 14:00 > 18:00

Met de 'Virtual Reality Simulator' van LoVID kan je jouw graffiti skills ontdekken. Je krijgt een 360° VR-bril en beweegt binnen een VR-zone. Je krijgt virtuele graffiti spuitbussen in jouw hand en kan aan de slag om tags, designs, enz. te plaatsen op auto's, treinen, muren, enz.

< gratis >

< Jeugdclub 't Verzet > 

RAGGA DANCE CLASS | 14:00 > 15:30

Je eerste Ragga moves op Dance Hall muziek. Laat alles los tijdens deze initiatie, denk niet te veel na en dans. De urban dance crew van Heliopsis staat klaar voor jullie.

< € 5 >

@ Lakeside Paradise

Vooraf inschrijven via deze link.

ONEWHEEL | 14:00 - 15:00 - 16:00

Wil je ook eens de nieuwste rage van deze zomer uitproberen? Onewheel is een soort elektrisch skateboard met één groot wiel dat intuïtief bediend wordt door vooruit en achteruit te leunen. Afspraak aan Jeugdclub ’t Verzet, van hieruit vertrek je met een professionele onewheeler voor een tour rond het meer van Lakeside Paradise. Je kan starten om 14:00, 15:00 en 16:00.

< € 5 >

@ Jeugdclub ’t Verzet

Vooraf inschrijven via deze link.

Mogelijk gemaakt door:

© Jeugdclub 't Verzet 2018 | Sitemap