Interesse om ook onze club open te houden en deel uit te maken van ons TopTappersTeam? Neem dan asap contact op!Openingsuren jeugdcafé

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
16.00 - 22.00
16.00 - 22.00
16.00 - 01.00
16.00 - 01.00
16.00 - 22.00

Nieuws

CURB CAFE - Upgrade Your Insta Skills02/03/2019

Social media zijn overal of we het nu willen of niet, love it or hate it.
Ook in je (toekomstige) professionele omgeving kan je daar superveel mee doen. Al dat Instagramgescrol op het toilet is dus toch niet helemaal voor niets.
Het kan je vollebak inspireren. Niek Godefroid van mediaraven geeft een interactief atelier over instagram.
Hoe kom je tot ‘goeie...

Lees meer

Zaalkalender

Jeugdclub 't Verzet
Andere
(C)URBAN FESTIVAL 6, 7 en 8 april 2018


Een weekend vol hot urban stuff op de site van Duinenwater.

(C)Urban Festival is een festival waar het ‘doen’ centraal staat!

Zotte demo's, leuke ateliers om te doen, stunts om je nagels af te bijten, feestje om u tegen te zeggen en gezellige plekjes om rond te hangen. Yep, dat is het allemaal.

 Tijdens de spannende contests op zondag in Blankenberge op de Skateplaza  wordt er gestreden om de titel en vallen er leuke prijzen te winnen.

Laat je creatieve ziel de vrije loop tijdens het atelier 'Design Your Vans' en ga naar huis met jouw gepersonaliseerde Vans.

En een feestje? Uiteraard, niet één maar twee. Op vrijdagagavond gaan we door ons dak tijdens Hoodie Night. Opzwepende hiphop en zwoele soul, koude pintjes, alle ingrediënten voor een top avond in de jeugdclub en ...je komt er gratis in. En op zaterdag gaan we helemaal los tijdens Punk Fest. Hou onze facebook pagina in de gaten!

HOODIE NIGHT VRIJDAG 6 APRIL 20:00

Op vrijdag 6 april trekken we allemaal onze “hoody” over ons hoofd voor een nieuwe editie van Hoodie Night, ondertussen een bekend partyconcept van de jeugdclub. Vanaf 21:00 zetten we de tafels en de barkrukken aan de kant voor wat opzwepende Hiphop beats. We dansen ook zo de eerste dag van Curban Festival in. Onder andere Deejays O,O%, Dime en DwightLight zorgen voor de opzwepende hiphop beats. Gratis toegang!

ZATERDAG 7 APRIL 2018

DESIGN YOUR OWN VANs | 14:00 > 18:00

Een paar witte VANs in jouw maat en je maakt er jouw kleurrijke personalized shoes van. Nadat je een design hebt uitgetekend op papier, probeer je de techniek op een oud paar lichtgekleurde schoenen die je zelf meebrengt. Eenmaal geoefend, schakel je over naar jouw nieuwe witte VANs. Met textielverf, balpennen, stiften, enz. onder begeleiding pimp je de VANs tot jouw unieke schoenen.

< € 35 inclusief schoenen >

@ Jeugdclub ' t Verzet

Vooraf inschrijven via deze link ten laatste op 23 maart 

Het gaat om the VANS authentic true white, winkelwaarde € 65.

Breng zelf een paar lichtgekleurde oude schoenen mee om te oefenen.

ZEEFDRUKKEN | 14:00 > 18:00

Ontwerp je eigen T-shirt of Tanktop met coole sjablonen. 

Schrijf je op voorhand in zodat we de juiste maat voor jou kunnen bestellen.  Inschrijven doe je hier  . 

ONEWHEEL | 14:00 - 15:00 - 16:00

Onewheel is een soort elektrisch skateboard met één groot wiel dat intuïtief bediend wordt door vooruit en achteruit te leunen. Afspraak aan Jeugdclub ’t Verzet, van hieruit vertrek je met een professionele onewheeler voor een tour rond het meer van Lakeside Paradise. Je kan starten om 14:00, 15:00 en 16:00.

< € 5 >

@ Jeugdclub ’t Verzet

Vooraf inschrijven via deze link.

PANNA VOETBAL-TORNOOI | 17:00

Welk duo wordt de Panna KING of QUEEN van het (C)Urban Festival?

We spelen korte matches in teams van 2 personen.  Je kan alleen of per 2 inschrijven. Het winnende team gaat naar huis  - of naar het Punk Fest - met de eer en een prijs.

Aanmelden om mee te doen doe je in het FB event. Alle teams zijn welkom, dames, heren, mix,...

PANNA VOETBAL- SLACKLINE | 12:00 > 20:00

Op zaterdag en zondag kan je panna voetbal spelen. We bouwen een echt terrein op  waar je elkaar kan uitdagen in een solo of duo duel. 

Op de parking van Duinenwater kan je ook kennis maken met “slacklinen”. Slacklinen is het balanceren op een strak gespannen band dat veert. Het is een combinatie van koorddansen en trampoline.

< gratis >

@ parking Duinenwater

PUNK FEST | 20:00

Tijdens het Curban Festival hoort een skatepunk avond zeker terug op de revue. Dit jaar komen er weer bands die de sfeer er terug goed zullen inkrijgen.

De Weidetulpjes (Heideroosjes Tribute)
Na een eerdere passage vorig jaar zijn dit graag geziene gasten in Knokke-Heist.

Working Class (OldSchool Right In Your Face Punk)
Voor de liefhebbers van wat straight to the point punk in de stijl van The Exploited,... is Working Class de act van de avond.

Same Old Story (Pennywise Tribute)
Iedereen is vast deze woorden al volop aan het meezingen. Deze kerels openen de avond met een stevige set van de bekendste hits van Pennywise. We verwachten je vanaf 20:00, toegang is helemaal gratis!

< gratis >

@ Jeugdcafé ’t Verzet

ZONDAG 7 APRIL

SKATECONTEST @SKATEPLAZA BLANKENBERGE | 14:00 > 18:00

Om 14u verzamelen we met z'n allen voor een Skate Jam.  Al wie wil deelnemen aan de contest doet mee. Daarna kan je binnen je categorie (<16 jaar en >16 jaar) meedingen naar de titel. 

 Het einde van de wedstrijd is voorzien om 17:00 met mooie prijzen van o.a. Daily Grind en Roelandt Juweliers. 

PANNA VOETBAL- SLACKLINE | 16:00 > 20:00

Op zaterdag en zondag kan je panna voetbal spelen. We bouwen een echt terrein op  waar je elkaar kan uitdagen in een solo of duo duel. 

Op de parking van Duinenwater kan je ook kennis maken met “slacklinen”. Slacklinen is het balanceren op een strak gespannen band dat veert. Het is een combinatie van koorddansen en trampoline.

< gratis >

@ parking Duinenwater

Mogelijk gemaakt door:

© Jeugdclub 't Verzet 2019 | Sitemap