Interesse om ook onze club open te houden en deel uit te maken van ons TopTappersTeam? Neem dan asap contact op!Openingsuren jeugdcafé

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
16.00 - 22.00
16.00 - 22.00
16.00 - 01.00
16.00 - 01.00
16.00 - 22.00

Interesse om ook onze club open te houden en deel uit te maken van ons TopTappersTeam? Neem dan asap contact op!Openingsuren jeugdcafé

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
16.00 - 22.00
16.00 - 22.00
16.00 - 01.00
16.00 - 01.00
16.00 - 22.00

Nieuws

Ku(n)stkabine 10-15 aug 201910/08/2019

CURB, het artistiek project van Jeugdclub 't Verzet, organiseert voor het vijfde jaar op rij, de artistieke happening Ku(n)stkabine op verschillende Knokke-Heistse stranden. CURB geeft jonge kunstenaars 'the floor' of liever de cabine om te creëren, te experimenteren en te exposeren. De vier locaties zijn Strand Bar d'0 ( Knokke-Rubensplein ), Blue Buddha Beach (Duinbergen),  Anemos...

Lees meer

Zaalkalender

Jeugdclub 't Verzet
Andere

Nieuws

donderdag 27 december: bestuursverkiezingen Jeugdclub ' t Verzet
3 december 2018

Op donderdag 27 december 2018 is er de jaarlijkse Algemene Vergadering van december van Jeugdclub ’t Verzet ofwel vzw Jeugdclubs Knokke-Heist. Bijzonder is dat er dit maal ook een nieuwe Raad van Bestuur wordt verkozen voor vier jaar. Uit de nieuwe Raad van Bestuur wordt er een voorzitter, secretaris en penningmeester gekozen.

Jeugdclub ’t Verzet is de hot spot voor jongeren vanaf 14 jaar. Het is een jeugdcentrum met een jeugdhuis, een polyvalente zaal en repetitielokalen. ’t Verzet is een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is om te chillen, vrienden te ontmoeten, zelf muziek te draaien… Er valt altijd wel iets te beleven in de jeugdclub.

Heb je voeling met de werking van ’t Verzet en wil je graag een engagement nemen om de jeugdclub mee te beheren en sturen? Je onderschrijft onze basishouding waarbij iedereen ongeacht zijn achtergrond welkom is in de Jeugdclub? Ben je positief ingesteld en heb je een ‘YES WE CAN’-houding? Stel je dan kandidaat.

Wat wordt er verwacht? Je bent betrokken bij de werking van de Jeugdclub. Je neemt actief deel aan en bent aanwezig op de bestuursvergaderingen. Je neemt als bestuurslid ook een aantal taken op je die de werking van de vzw garanderen.

Wat doet de Raad van Bestuur?

De Raad van Bestuur staat in voor het dagelijks beheer van de Jeugdclub, in het bijzonder:

  • het financieel beleid
  • het personeelsbeleid
  • het beheer van de infrastructuur
  • overeenkomsten met derden
  • het vastleggen van de doelstellingen van jeugdclub
  • het vrijwilligersbeleid
  • de gebruiks- en huurvoorwaarden van de zaal

Geïnteresseerden kunnen zich tot 21 december kandidaat stellen via onze secretaris Glenn Neyts

(glennneyts@gmail.com). Om je kandidaat te stellen, moet je lid zijn van onze Algemene Vergadering. Wie nog geen lid is van de Algemene Vergadering kan zich zowel kandidaat stellen voor de Algemene Vergadering als de Raad van Bestuur. Voor meer informatie, contacteer coördinator Dylan Ghesquiere via info@jeugdclubtverzet.be of 0498 47 54 55.

Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Je schrijft mee aan een succesvol jeugdhuisverhaal. Je komt mee aan het stuur zitten van ‘DE’ jongerenorganisatie van Knokke-Heist en kan mee projecten realiseren voor jongeren van Knokke-Heist. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg van vrijwilligers, beroepskrachten en bestuurders met gevoel voor humor. Je krijgt de kans om vorming te volgen en deel te nemen aan activiteiten exclusief voor vrijwilligers.

Terug
ZAAL 'T VERZET in 360°
Volledige grootte
Word lid
Word lid
© Jeugdclub 't Verzet 2019 | Sitemap