Nieuws

BRIHANG en GRAFGRAVERS trappen tweede (C) Urban Festival af08/02/2017

Jeugdclub 't Verzet organiseert op vrijdag 7 april een live optreden met GRAFGRAVERS en BRIHANG als kick-off voor de tweede editie van (C)Urban Festival, een weekend vol hot...

Lees meer

Volg ons

Youtubrekanaal

Zaalkalender

Jeugdclub 't Verzet
Andere

Het vijfde skate-event is on the roll.
De hele paasvakantie is er voor elke leeftijd wel iets te beleven. We dagen je uit! Kom af met je beste skills en een shot creativiteit.

DOE MEE EN WIN


Alle deelnemers kunnen meedingen aan één van de twee deelnemersprijzen: een paramotor flight of een surfcamp van Board X aangeboden door de Jeugdraad Knokke-Heist.

Wat moet je doen? Elke deelnemer krijgt een ticket. Al de tickets gaan in een pot en er worden er twee geloot. Heb je je ingescreven voor één van onze ateliers, initiaties wakeboord of onewheel, skate of longboard contest... ? Dan maak je kans. Neem je deel aan meerdere activiteiten, dan heb je meer kans om te winnen.

VRIJDAG 7 OKTOBER 2016

SKATEMOVIE | 20:00 > 21:00


Vrijdagavond kan je komen relaxen in de zetels van Jeugdclub ’t Verzet met de skatemovie ‘Jacky’ by Phil Zwijsen op groot scherm. De skatefilm is op en top Belgisch: alles is gefilmd op Belgische skate spots en in de film zit heel wat Belgisch talent zoals Jarne Verbruggen, Jonathan Thijs, Axel Cuysberghs en nog vele anderen. Na de film kan je lekker blijven zitten voor de kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Letland voor het WK 2018.

< gratis >

@ Jeugdcafé 't Verzet

FREE SKATING | 21:00 > 24:00


Na de film kan je vrij skaten in het speciaal ingericht skatedorp aan Jeugdclub ’t Verzet.

@ zaal 't Verzet

ZATERDAG 8 OKTOBER

FREE SKATING | 10:00 > 24:00


Je kan vrij skaten in het speciaal ingericht skatedorp aan Jeugdclub ’t Verzet. Tussen 18u en 20u wordt er ruimte gemaakt voor de demonstraties van pro’s.

@ zaal ‘t Verzet

RAP THE BEAT | 14:00 > 16:00


Het atelier rap is een topper voor iedereen die interesse heeft in rap en hiphop. Tijdens de intro vertellen we waar en wanneer de eerste rappers te horen waren. Hoe klonk die early rap? En wat is het verschil tussen rap en hiphop? Wie vond het scratchen uit? Daarna beginnen we aan het echte werk met een aantal amusante oefeningen op rijmen, tekstschrijven, microfoonhantering, ritmegevoel en andere skills die met rap verbonden zijn.  De workshop sluit af met een demonstratie samen met de begeleider. De mobiele recording studio neemt de demo op en je krijgt een CD mee als aandenken.

< € 5 >

@ Lakeside Paradise

Vooraf inschrijven via deze link.

DESIGN YOUR OWN VANs | 14:00 > 16:00


Een paar witte VANs in jouw maat en je maakt er jouw kleurrijke personalized shoes van. Nadat je een design hebt uitgetekend op papier, probeer je de techniek op een oud paar lichtgekleurde schoenen die je zelf meebrengt. Eenmaal geoefend, schakel je over naar jouw nieuwe witte VANs. Met textielverf, balpennen, stiften, enz. onder begeleiding van creatieve duizendpoot Cleo pimp je de VANs tot jouw unieke schoenen.

< € 30 inclusief schoenen >

@ Jeugdcafé 't Verzet

MUSIC PRODUCING | 16:00 > 18:00


Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een track? Welke tools heb je nodig om een unieke sound te creëren? Hoe zorg je ervoor dat jouw creatie gehoord worden door het grote publiek?

Tijdens dit atelier laat Nick Wijnand alle ins en outs van het producen aan bod komen. Als finale van deze workshop boxen we allemaal samen een track in elkaar.

< € 5 >

@ Lakeside Paradise

Vooraf inschrijven via deze link.

PIMP YOUR DECK | 14:00 > 18:00


Wil je graag een unieke skate- of longboard? We pimpen het met coole designs. Een street artist helpt je met graffiti, sjablonen, stickers, tape, verf, enz. Kom gewoon langs aan onze werkbank tussen 14u en 18u en je kan beginnen.

< gratis >

@ Jeugdclub ’t Verzet

PYROGRAFIE | 14:00 > 18:00


Je naam, een tag of een tekening branden in je eigen skate-of longboard.

The Red Beaver leert jou hoe je dat doet.

< gratis >

@ Jeugdclub ‘t Verzet

BREAKDANCE | 16:00 > 18:00


So you think you can breakdance? Of niet? Nog niet want tijdens deze twee uur durende initiatie leer je je eerste breakdance moves.  Top Rock, Footwork, Powermoves en Freezes. 

< € 5 >

@ zaal ’t Verzet

Vooraf inschrijven via deze link.

DEMO’s | 18:00 > 20:00


"Time to steel the show"  Nu is het tijd voor de pro's.  Skaters, bladers, street- en breakdancers geven een showtje. Deejays zorgen voor de muziek.

@ zaal ’t Verzet

HOODIE NIGHT | 20:00

HoodieNight is ook dit jaar terug met opzwepende hiphop beats, zwoele soul en spitse rap. DeejaysDime en Team DAMP worden vergezeld door optredens van Loop'nah Kaya en G$AW.

DJ DIME - Michael Derudder aka DJ Dime begon in 2002 met het draaien van hiphop, geïnspireerd door de uitgebreide vinyl collectie van zijn overleden vader. Vanaf 2008 produceerde hij eigen beats voor De Feesters , Brihang ,Ntrek, ... Hij is ook één van de vaste begeleiders op het podium van Brihang, Finez, enz.

Loop’nah Kaya, een Brusselse zangeres met Marokaanseroots heeft een zwak voor zware hiphop, diepe soul en stevige rhytms. Met haar uniek stemgeluid en eigenwijze keuze van beats creëert ze een eigen sound. Surf mee op de exotische golven van Loop'nah Kaya!

G$AW groeide op in Oostende en werd er gebeten door hiphop. Al snel begon hij zelf raps te schrijven en werkte hij aan zijn stemklank. Rond zijn 20 verhuisde hij naar Brugge en begon op te trekken met de ‘DAMP-familie’.

TEAM DAMP bestaat uit het DJ-collectief Tim Flack, ARTWAN en MC MessenJaha.k.a. Wally Nesta. Ze mixen hun reggae en dancehall met vette afro hiphop-beats en wijken af en toe uit naar andere genres. Team Damp is de drijvende kracht achter de broeierige Nah Mean party's in Brugge.

@ Jeugdcafé ’t Verzet

ZONDAG 9 OKTOBER

FREE SKATING | 12:00 > 18:00


Je kan vrij skaten in het speciaal ingericht skatedorp aan Jeugdclub ’t Verzet. Tussen 14u en 17u wordt er ruimte gemaakt voor de skatecontest.

@ Jeugdclub ‘t Verzet

SKATECONTEST | 14:00 > 18:00


Om 14u verzamelen we met z'n allen voor een Skate Jam.  Al wie wil deelnemen aan de contest doet mee. Zo heeft de jury de tijd om te kijken "wie we in huis hebben".

Om 15:00 beginnen we de contest voor de ‘starters’. Je krijgt punten van de jury op elke uitgevoerde trick. Om 16:00 nemen de pro's over.

De pricegiving is voorzien om 17:00 met mooie prijzen van o.a. All 4 Skate, Roelandt Time Fashion en Jann Ric.

De winnaars zijn echte 'geluksvogels'; die mogen mee met een paramotor voor een tochtje boven Knokke-Heist ( bij slecht weer uitstel naar andere datum).

< gratis >

@ zaal ’t Verzet

LONGBOARD PARCOURS - CONTEST | 14:00 > 15:00


In de wijk Duinenwater starten we om 14u00 met een longboard parcours. Longboardskaten is een door het surfen beïnvloede boardsport, waarbij een langere plank gebruikt wordt dan bij het originele skateboarden.  Een longboard wordt in tegenstelling tot een skateboard minder gebruikt voor tricks, maar voor het afleggen van relatief lange afstanden.  Vaak wordt van heuvels en hellingen afgereden. Heb je zin om te cruisen doorheen de hinderinissen in de wijk Duinenwater? Schrijf je nu in, bij aanvang van het parcours wordt je verdeeld in teams van drie personen.

< gratis >

Vooraf inschrijven via deze link.

@ wijk Duinenwater

WAKEBOARDEN | 12:00 >13:00 & 13:00 > 14:00


De populairste en coolste watersport is ongetwijfeld het wakeboarden! Maak kennis met deze planksport bij Lakeside Paradise! Ben je een echte waterrat en wil je eens aan de kabel hangen onder professionele begeleiding? Wees dan snel, want de plaatsen zijn beperkt, schrijf je in voor slechts € 5. Wij voorzien al het nodige materiaal (board, wetsuit en helm). Oh ja, vergeet je zwemgerief en handdoek niet!

< € 5 >

@ Lakeside Paradise

Vooraf inschrijven via deze link.

ONEWHEEL | 14:00 - 15:00 - 16:00


Wil je ook eens de nieuwste rage van deze zomer uitproberen? Onewheel is een soort elektrisch skateboard met één groot wiel dat intuïtief bediend wordt door vooruit en achteruit te leunen. Afspraak aan Jeugdclub ’t Verzet, van hieruit vertrek je met een professionele onewheeler voor een tour rond het meer van Lakeside Paradise.

Je vormt een team met twee. 

< € 5 >

@ Jeugdclub ’t Verzet

Vooraf inschrijven via deze link.

Mogelijk gemaakt door:

© Jeugdclub 't Verzet 2017 | Sitemap